16.01.2018

Laadusta emme tingi

 

Laadusta emme tingi!

Johdinsarjavalmistuksessa laatu on yksi merkittävä avaintekijä asiakastyytyväisyyden varmistamiseksi. Tästä syystä EFC Finland Oy:llä on jo vuosikymmenet ollut laatu- ja ympäristösertifikaatit.

”Johdinsarjamme menee asiakkaiden tuotteisiin jotka lähetetään ympäri maailmaa, eli virheellisiin tuotteisiin ei yksinkertaisesti ole varaa. Tästä syystä olemme aina panostaneet laatuun koko tuotantoprosessin aikana”, toteaa EFC:n osto- ja laatupäällikkö Jussi Räsänen.

Kristian Mäkelä, joka aloitti EFC:n toimitusjohtajana marraskuussa 2017, on erittäin ylpeä saavutuksesta joka on pitkäjänteisen työn tulos. ”Jussi ja koko EFC:n tiimi ansaitsee suuren kiitoksen työstä joka on mahdollistanut huippulaatuiset tuotteet yli sadalle asiakkaallemme. Laadussa ei ole kyse uusimmista koneista vaan pikemminkin toimintamalleista ja etenkin vastuusta ja aloitteellisuudesta jonka henkilöstömme työpäivän jokainen minuutti kantaa laadun varmistamisen eteen.”

Kristian ja Jussi toteavat lopuksi yhteen ääneen että tästä on hyvä jatkaa toiminnan kehitystä, tavoitteena asiakkaidemme kilpailukyvyn jatkuva parantaminen!

 

Gå till "Aktuellt"