Ajankohtaista

07.04.2022

Haemme Teknistä myyjää

EFC valmistaa Vaasassa ja Tallinnassa korkealaatuisia johdinsarjoja ja sähkömekaanisia laitekokoonpanopanoja usealle eri asiakassegmentille. Asiakkaamme koostuvat paikallisista yrityksistä kansainvälisiin johtaviin suuryrityksiin. Työllistämme noin 70 henkilöä ja olemme kokonaan menestyksekkään ruotsalaisen Lagercrantz Group AB:n omistuksessa oleva tytäryhtiö. 

 

Etsimme nyt TEKNISTÄ MYYJÄÄ rentoon työyhteisöömme. Teknisenä myyjänä työskentelet tiiviisti sekä lähialueen että globaalien asiakkaidemme kanssa. Tavoitteesi on syventää yhteistyötämme sekä johdinsarjojen että kokonaisvaltaisten laitetoimitusten osalta asiakkaidemme arjen helpottamiseksi. Etsit uusia asiakkaita, lasket tarjouksia ja varmistat, että olemme asiakkaidemme mielestä heidän paras toimittaja. Tarvitset sähköteknisen koulutuksen, jotta ymmärrät asiakkaidemme ongelmat ja pystyt tarjoamaan niihin ratkaisuja. On tärkeää, että olet vuorovaikutustaitoinen ja ongelmien ratkaisu innostaa sinua. Kokonaisuuksien hahmottaminen ja hallinta on myös tärkeää. Olemme yrityksenä joustava ja teemme päätöksiä ketterästi. Meillä pääset vaikuttamaan sekä omaan työhön että koko yrityksen toimintaan. Teet työtä itsenäisellä otteella, mutta et yksin; tukenasi on kokenut ja ammattitaitoinen tiimi. Meille on tärkeää, että osaajamme viihtyvät työssään ja heitä arvostetaan. Kilpailukykyinen ja reilu palkkaus on yksi osa tätä ja mahdollisista muista toivomistasi eduista olemme aina halukkaita keskustelemaan avoimesti kanssasi. Yrityskulttuurimme on rento ja työskentelemme joustavasti. Voit tehdä halutessasi töitä etänä ja työaikamme ovat joustavat. Pääset kehittämään osaamistasi monipuolisissa, mielenkiintoisissa ja haastavissa tehtävissä kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.

 

Toivomme sinulta:

- Koulutusta: Insinööri (AMK), DI tai vastaava

- Myyntikokemus sähköalalla katsotaan eduksi

- Positiivista, ratkaisukeskeistä asennetta

- Suomen ja englannin kielitaitoa

 

Tarjoamme sinulle:

- Mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja ammattitaitoasi

- Monipuolisia, mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä

- Avoimen, vapaan ja rennon työympäristön, jossa työkavereinasi on innostuneita ja osaavia alamme ammattilaisia

- Joustavan työajan sekä mahdollisuuden työskennellä etänä

- Vakituisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä kilpailukykyisin eduin

 

 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, liitteineen (CV + palkkatoive) 24.4.2022 mennessä osoitteeseen kma@efc.fi

Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Kristian Mäkelä kma@efc.fi | Puh. 040 148 3565

 Kuva 1

Jaa:

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle